Rólam

Veszprémben születtem a rák jegyében, az aszcendensem szűz, a holdam a bakban van. Az indiai asztrológia szerint az aszcendensem oroszlán. A kínai horoszkópom sárkány.
Életem nagyobb részét Nyugat-Erópában töltöttem, tanulmányaimat Velencében, Zürichben, Kölnben és Münchenen folytattam. Eredeti foglalkozásom rajztanár-grafikus, de kicsi korom óta vonzódtam a természethez, a gyógynövényekhez, virágokhoz. Legszebb gyerekkori élményeim a falusi nyarlásaim és kirándulások a Veszprémi Természetjáró szakörrel. Többszöri regressziós utazásom során, ahol előző életeimbe nyerhettem bepillantást visszatérô téma a füvesasszony, az alchimista, a sámán. Első gyermekem születése után közvetlen kezdtem el foglalkozni a természetgyógyászattal és akkor találkoztam először a homeopátia, Bach virágcseppek, antropozófus orvoslás és az ezotéria fogalmával is. 25 éves tapasztalatom van a reformkonyha, egészéseges táplálkozás terén. 2003-ban elvégeztem az ETI-n a természetgyógyászatot, Alternativ masszázs és mozgásterapeuta, majd fitorerápia szakon. 2005 elején nyitottam meg üzletemet Arany Buddha Alternativ Egészségközpont néven, a Lónyay utca 36-ban. Nem könnyű az elindulás, de szerencsémre jó kis csapatot sikerült verbuválnom, akik munkájukkal, tanácsaikkal, és ötleteikkel könnyítik a munkámat. A tibeti hangtálakkal a 80as évek elején Münchenben találkoztam, és már akkor éreztem hogy ezt a módszert valamikor el kell sajátítanom. A Peter Hess© féle Hangmasszázs terápia 5 szintes képzését 2004-ben, Szombathelyen kezdtem el Radnai Zsuzsánál, akinek a kezdetben több tanfolyamát én tolmácsoltam. A képzést az ausztriai központban fejeztem be, Alexander Beutel csoportjában, ahol lehetőségem volt Peter Hess-t is személyesen megismerni. Megtisztelô feladatként megkért egyik könyvének magyarra való fordítására, ami meg is történt, a könyv már csak a kiadásra vár. A hangmasszôri képzés mellé elvégeztem a „Gong a terápiában" képzést is, Elisabeth Dierlichnél. Ez a módszer egy fantasztikus lehetôség a tudatalatti felszínre hozásában, mélyen fekvô lelki traumák oldásában. Hangterápiás tanulmányaimat folyamatosan bôvítem, rendszeresen járok ki az Ausztriai központba, ahol csodálatos szolidáris, kollegiális légkörben folynak az okatások. Egyéni terápiák mellett csoportos foglalkozásokat is vezetek az Arany Buddhában, hangfürdőket és hangmasszázs műhelyeket tartok. A hangmasszázs terápia és fitoterápiás tanácsadás mellett foglalkozom Bach virág tanácsadással. Klasszikus angol, magyar, német és saját gyűjtésű virágesszenciákkal dolgozom. A saját gyűjtésű Zsennyei esszenciák bővítésén és energetikai tesztelésén folyamatosan dolgozom, kisérletezek. A hozzám segítségért fordulók problémáit mind lelki, mind energetikai szinte n közelítem meg. Terápiáimnál figyelembe veszem és beépítem mind az aura, mind a csakrák, mind a meridiánok kezelését, tisztítását, energetizálását. Fő életcélom életem végéig tanulni, tudásomat, és tapasztalatomat továbbadni és „gyógyítani", vagyis rávezetni a harmónai vesztett, központjukból kibillent embereket az öngyógyítás útjára.

Mestereim: Koller Judit, Sárai Gábor, Sarkadi Ádám, Dicsőfi D. Endre
                  (Természetgyógyászat, AMM)
                  Kökény Mária, Gillich István (Fitoterápia)
                  Radnai Zsuzsanna, Alexander Beutel,
                  Dr. Bärbel Fichtl (Peter Hess féle hangmasszázs)
                  Kun Eszter (Kineziológia - Touch For Health I./II.)
                  Elisabeth Dierlich (Gongterápia - Gong I./ II.)
                  Paul Uccusic (Core Shamanism / Foundation for Shamanic
                  Studies Europe - Michael Harner iskolája)
                  Sólyomfi Nagy Zoltán (Ősforrás iskola - sámán és táltos tanítások)
                  dr. Bodor Géza (Akupresszúra)

Hobbyaim: természetjárás, fényképezés, városnézés, olvasás, zenehallgatás
Szeretett tájaim: Umbria, a Bakony, az őszi Balaton, Zsennye, Őrség, a nyári Smaland (Dél-Svédország)
Városaim: Róma, Koppenhága, Barcelona, Budapest
Zeném: Dechen Shak-Dagsay, Anugama, Enya, Kövi Szabolcs, Muzsikás, Sebestyén Márta
Ételeim: az indiai ayurvédikus, olasz, francia, arab konyha
Színem: a türkiz, okker
Féldrága köveim: holdkő, kék zafír, lapislazuli, türkiz
Illataim: citromfű, levendula, jázmin, patchouli
Gyógynövényeim: Bodza, orbáncfű, hársfavirág, zsálya, bazsalikom

 

Bejelentkezés - Időpontkérés
Kérem, az alábbi űrlap kitöltésével jelezze a kapcsolatfelvételhez az Önnek legmegfelelőbb időpontot! Kérem a telefonszámot is megadni!

 

Please enter the code:

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.